André Rieu: Nieuwjaarsconcert 2019

André Rieu vanuit Sydney het nieuwjaarsconcert 2019

De Koning van de Wals, André Rieu, zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney.
Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen!
Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!
Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek.
Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop.
De avond wordt gepresenteerd door ITV’s Charlotte Hawkins, een bekend gezicht voor iedereen die elk jaar in juli geniet van het Maastricht concert van André.
Zie André en zijn Johann Strauss Orchestra in Sydney op het witte doek voor een onvergetelijke ervaring.
Zijn 2019 Nieuwjaarsconcert is SLECHTS TWEE DAGEN te zien op vrijdag 11 en zondag 13 januari.
 
Muziek ticket vanaf € 13,50. 65 jaar en ouder ( 65+ ticket ) € 17,50 p.p. incl. kopje koffie of thee.
Muziek combiticket € 19,50 Incl. kopje koffie of thee, drankje en hapje tijdens de voorstelling of pauze.
 
 
Vrijdag 11 januari 2019 19:00

Zondag 13 januari 2019 15:00

Klik op de poster voor kaarten

.

 

André Rieu's Nieuwjaarsconcert 2019 vanuit Sydney De Koning van de Wals, André Rieu, zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney. Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar! Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop. De avond wordt gepresenteerd door ITV’s Charlotte Hawkins, een bekend gezicht voor iedereen die elk jaar in juli geniet van het Maastricht concert van André. Zie André en zijn Johann Strauss Orchestra in Sydney op het witte doek voor een onvergetelijke ervaring. Zijn 2019 Nieuwjaarsconcert is SLECHTS TWEE DAGEN te zien op vrijdag 11 en zondag 13 januari. Muziek ticket vanaf € 13,50. 65 jaar en ouder ( 65+ ticket ) € 17,50 p.p. incl. kopje koffie of thee. Muziek combiticket € 19,50 Incl. kopje koffie of thee, drankje en hapje tijdens de voorstelling of pauze.
Bezig met laden