André Rieu 2019 Maastricht Concert

André Rieu Maastricht het zomerconcert 2019

André Rieu’s concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

Dit jaar nodigt André Rieu u uit om uw dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert - ‘Shall we dance?’.Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carriere altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. Beleef het op het witte doek bij u in de buurt. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring.

Mis dit unieke concert op het witte doek niet en boek nu uw tickets.

De onvergetelijke filmervaring van André Rieu’s 2019 Maastricht concert ‘Shall we dance?’ is SLECHTS TWEE DAGEN te zien op zaterdag 27 juli en zondag 28 juli.
André Rieu Ticket € 14,50 p.p. ( alleen voorstelling )
André Rieu Welkom Ticket € 16,50 p.p. incl. kopje koffie of thee & koek.
André Rieu Combiticket € 19,50 p.p. Incl. kopje koffie of thee, drankje en hapje tijdens de voorstelling of pauze.
 
 
Zaterdag 27 juli 2019 tijd ???

Zondag 28 juli 2019 tijd ???

Klik op de poster voor kaarten

.

 

André Rieu’s concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld.Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

Bezig met laden